Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@09:20:19 GMT

منتقدان سینما حقیقت را در تلویزیون نمی‌گویند

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۰۰۶۰

منتقدان سینما حقیقت را در تلویزیون نمی‌گویند

مهدی سجاده‌چی معتقد است که در تلویزیون منتقد نداریم؛ زیرا اغلب افرادی که به عنوان منتقد در برنامه‌های تلویزیون حضور دارند، به نوعی هم‌پیمانان و مناسبت‌هایی دارند که بر اساس این مناسبات نظر شخصی خود را تغییر می‌دهند و حقیقت را در رسانه نمی‌گویند.

به گزارش ایسنا، این فیلمنامه‌نویس که مدتی اجرای برنامه «میزانسن» در شبکه شما را بر عهده داشت، در گفت‌وگویی با ایسنا درباره نقدهایی که در برنامه‌های سینمایی تلویزیون انجام می‌شود، بیان کرد: در برنامه‌های نقد و بررسی فیلم‌های جشنواره که از تلویزیون پخش می‌شود، شاید اگر کارگردان فیلم مورد نظر حضور داشته باشد، برنامه جذاب شود و چالش ایجاد کند؛ برای مثال در یک دوره در برنامه «هفت» اینگونه بود اما تا جایی که می‌دانم در هیچ جای دنیا رسم نیست و منتقد نظر خود را می‌گوید اما معمولاً رو در روی کارگردان نظر نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مردم به نظرات منتقدان صاحب‌نام گوش می‌دهند و تصمیم می‌گیرند چه فیلمی را بینند؛ البته این مساله در کشورهای پیشرفته وجود دارد. در کشور ما برای جذاب شدن برنامه سینمایی ممکن است هر کاری انجام دهند و حتی کارگردان را به برنامه بیاورند. همچنین برنامه‌هایی هم تولید می‌شوند که منتقد حضور ندارد و این نوع برنامه جایش در تلویزیون خالی است؛ یعنی تعدادی برنامه سینمایی که فقط برای معرفی فیلم‌ها ساخته شوند و افرادی که در آن فیلم اهمیت دارند را به برنامه‌شان دعوت می‌کنند تا درباره فیلم توضیح دهند.

این فیلمنامه‌نویس و مجری کارشناس اظهار کرد: برنامه‌های سینمایی که در ایام جشنواره به روی آنتن تلویزیون می‌روند، از یک لحاظ ساختار درستی دارند که منتقدان حاضر می‌شوند و نقد می‌کنند اما از طرف دیگر هر روز یک منتقد جدید به برنامه می‌آید؛ این در حالی است که مردم تنها چند منتقد را می‌شناسند و تا حدی به شیوه نقد کردن آن‌ها اعتماد دارند.

سجاده چی ادامه داد: برای مثال سی ان ان یک برنامه نقد صبحگاهی دارد و یک نفر به عنوان منتقد حاضر می‌شود و درباره چند فیلم صحبت می‌کند اما در برنامه‌های سینمایی ما یک منتقد می‌آید و حرف‌های شخصی و سلیقه‌ای می‌زند که مبنای نقد ندارد. عوامل این نوع برنامه‌ها به دلیل اینکه از حضور عوامل فیلم به صورت رو در رو با منتقد به هر دلیلی در برنامه‌شان استفاده نمی‌کنند، برای جذاب شدن برنامه به سمت موضوعات زرد گرایش پیدا می‌کنند و به آن اهمیت می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه های سینمایی تلویزیون سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تتلو در زندان قرآن می‌خواند و تلویزیون می‌بیند

 

به گزارش تابناک، محاکمه تتلو که از اسفند سال گذشته به اتهام تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم کردن شرایط آن، فعالیت تبلیغی علیه نظام، دایر کردن سایت شرط بندی برای قمار و تشویق دیگران به آن، انتشار محتویات مستهجن در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت از مخاطبان به ارتکاب جرائم منافی عفت، مصرف موادمخدر، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور با توصیه به هواداران و فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر شرع اسلام در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران آغاز شده بود، دوشنبه گذشته و با برگزاری سومین جلسه پایان یافت.

به گزارش همشهری، در ابتدای این جلسه قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین افشاری اتهامات متهم را بار دیگر به او تفهیم کرد و از او خواست آخرین دفاعیات خود را بیان کند.

الهام رحیمی فرد، وکیل مدافع تتلو از روند محاکمه و رسیدگی به این پرونده می‌گوید.

با توجه به ملاقات‌ها و گفتگوهایی که با موکل‌تان داشتید، او را چطور ارزیابی می‌کنید؟

خب، من قبل از اینکه به‌عنوان وکیل مدافع متهم انتخاب شوم، هیچ شناختی از او نداشتم؛ به همین دلیل نمی‌توانم در این‌باره قضاوتی داشته باشم، اما در این مدت متوجه شدم که موکلم فردی بسیار آرام و البته با روحیه‌ای حساس و لطیف است.
در زندان به چه کارهایی مشغول است؟

او سعی می‌کند بیشتر اوقاتش را در زندان به خواندن قرآن و نهج‌البلاغه، تماشای تلویزیون و کارهای هنری خودش ازجمله نوشتن شعر و موسیقی بپردازد.

اشاره کردید که او در زندان تلویزیون تماشا می‌کند. بیشتر پای چه برنامه‌هایی می‌نشیند؟

موکلم به‌گفته خودش تمام ماه رمضان را روزه گرفت. او علاقه زیادی به برنامه محفل که در شب‌های ماه رمضان پخش می‌شد، داشت و پای این برنامه می‌نشست. البته سریال‌های دیگری هم تماشا می‌کند که حتی به برخی از آن‌ها نقد هم دارد. او به مناسبت ۱۳ رجب، سالروز تولد امیرالمومنین (ع) هم شعری سروده و قصد دارد درصورت آزادی آن را اجرا کند.

دیگر خبرها

  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت
  • برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت»
  • حمله به منتقدان جود بلینگام: منصف باشید!‏
  • قطار فحش های مسعود فراستی به ایستگاه "مست عشق" رسید/ منتقد یا لات سر کوچه سینما ؟!
  • تتلو در زندان قرآن می‌خواند و تلویزیون می‌بیند
  • منتقد گل‌محمدی به جمع حامیانش پیوست!
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون